پیوند عمیق چای سیاه با فرهنگ و ذائقه ایرانی‌ها در دهه‌های اخیر به اندازه‌ای قدمت پیدا کرده که امروزه دلایل مختلفی برای نوشیدن این نوشیدنی جادویی ذکر می‌شود. چای بین همه افراد و افشار چامعه محبوب است و هر کسی بسته به ذائقه و میزان علاقه‌اش از روزی یک فنجان تا روزی چند لیوان چای مصرف می‌کند. عده‌ای آن را یک نوشیدنی گیاهی و دارویی می‌دانند و برای خواص متعددش مصرف می‌کنند، عده‌ای آن را یک نوشیدنی برای رفع خستگی در میان وعده‌ها می‌دانند و عده‌ای از چای برای تامین انرژی صبحگاهی خود استفاده می‌کنند. هرچه که باشد خواص مختلف چای برای بدن انسان به اثبات رسیده و با هر منظوری که آن را می‌نوشیم می‌توانیم از فوایدش بهره‌مند شویم.

چای به سلامت دهان و دندان کمک می‌کند

چای سیاه تا حد زیادی دندان‌ها را از پلاک‌های تشکیل شده پاکسازی می‌کند. تحقیقات صورت گرفته نشان می‌دهد چای به دلیل دارا بودن ترکیبات پلی فنولی مانع رشد باکتری‌ها در دهان شده و از پیشرفت آنزیم‌های باکترایی روی دندان‌ها جلوگیری می‌کند. این آنزیم‌ها همان مواد تشکیل دهنده پلاک‌های دندانی هستند و نوشیدن چای سیاه تاثیر مستقیمی روی کاهش آنها دارد.

چای سیاه به داشتن قلبی بهتر کمک می‌کند

در سال‌های اخیر تحقیقات متعددی روی تاثیر چای سیاه بر کاهش سکته‌های قلبی و مغزی صورت گرفته که نتایج آن قابل توجه و امیدوار کننده است. این یافته‌ها نشان می‌دهد نوشیدن ۳ فنجان چای در روز باعث کاهش ۲۰ درصدی خطر سکته قلبی و مغزی در افراد می‌شود. گروه‌های مختلف ژنتیکی در این بررسی‌ها شرکت داشته‌اند و چای سیاه اثر یکسانی روی همه آنها نشان داده است.

چای یک منبع مطمئن از آنتی اکسیدان

ترکیبات پلی فنولی چای می‌تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی از آسیب‌های مواد شیمیایی به بدن و تخریب DNA افراد جلوگیری کند. هم چای سیاه و هم چای سبز هر کدام حاوی میزان مشخصی از آنتی اکسیدان‌هایی هستند که اثر رادیکال‌های آزاد در بدن را خنثی کرده و در دراز مدت عاملی برای پیشگیری از انواع سرطان‌ها به‌شمار می‌روند. آنتی اکسیدان‌های چای شباهت زیادی به آنتی اکسیدان‌های دیگر سبزیجات دارند و از این رو نقش ویزه‌ای در یک رژیم غذایی سالم ایفا می‌کنند.

با چای به جنگ استرس بروید

هرکسی که نوشیدن منظم چای را در برنامه روزانه خودت داشته باشد به خواص آرام بخشی آن واقف است. چای آرامش مطلوبی را بعد از یک روز پرمشغله به شما هدیه می‌دهد و این موضوع از جنبه علمی نیز قابل اثبات است. ترکیبات اسید آمینه ال تیاتین در چای سیاه به کاهش استرس و رسیدن به تمرکز بهتر کمک می‌کند و مصرف روتین و منظم آن از ترشح بیش از اندازه هورمون کورتیزول جلوگیری می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare