
چهار نکته که برای دم کردن یک چای خوش طعم به کمکتان میآید
برچسب ها : چای ، معرفی محصول
چای در زندگی روزمره ما نقشهای مختلفی بازی میکند. صبحها مکمل صبحانه است و به شروع یک روز پرانرژی کمک میکند، میانههای روز عاملی برای رفع خستگی و تازه شدن دهان است و در پایان روز یک سینی چای داغ و خوش عطر دلیل دورهمی یک جمع خانوادگی و صمیمی بهشمار میرود. در این مطلب میخواهیم نکاتی را با هم مرور کنیم که به دم کردن یک چای خوش طعم و دلچسب منجر میشود.
بهترین نوع قوری: قوری چینی
اولین نکته مهمی که هنگام صحبت از قوری به میان میآید این است که از قوری فلزی دوری کنید. دم کردن چای در قوری فلزی باعث آزاد شدن یونهای فلز در چای میشود که تاثیر مستقیمی روی رنگ و طعم آن میگذارد. قوری چینی و با ارفاق قوری شیشهای بهترین جنس قوریهایی هستند که میتوانید برای دم کردن چای استفاده کنید. هنگام شستن قوری نیازی به استفاده از مایع ظرفشویی نیست و صرفا آبکشی آن با آب گرم کفایت میکند. ضمنا از یک قوری برای دم کردن دمنوشهای مختلف استفاده نکنید. اگر غیر از چای، دمنوشهای دیگری نیز در عادت غذایی روزانه شما وجود دارند بهتر است برای هر کدام دم افزار یا قوری اختصاصی داشته باشید.
کتری یا سماور را با آب گرم پر نکنید
احتمالا اگر برای جوش آوردن آب عجله داشته باشید سماور یا کتری را با آب گرم پر میکنید تا مدت زمان به جوش رسیدن آن کمتر شود. اما توجه داشته باشید که این کار اشتباهی است و باعث میشود لکههای ناخوشایندی روی لیوان چای پدیدار شود. بخصوص اگر قصد دارید از میهمانتان پذیرایی کنید لیوان چای لکهدار چندان خاطره خوبی برای وی باقی نمیگذارد. همچنین برای جلوگیری از تشکیل رسوبات داخل کتری میتوانید از آب فیلتر شده استفاده کنید.
چای ساز پلاستیکی هرگز!
بهطور حتم تجربه دم کردن چای با سماور یا کتری روی اجاق گاز نتیجه بهتری دارد اما در هر صورت اگر قصد استفاده از چای ساز را دارید بهتر است سراغ مدلهایی که کتری پلاستیکی دارند نروید. هنگام خرید چای ساز مدلهایی را مد نظر قرار دهید که کتری آنها از جنس استیل یا شیشهای باشد. کتری پلاستیکی در صورتی که از مواد اولیه مرغوب و استاندارد ساخته نشده باشد، بوی نامطلوب پلاستیک را وارد آب میکند و در نهایت روی مزه لیوان چای شما تاثیر منفی میگذارد.
زمان لازم برای دم کشیدن و نسبت چای خشک به آب
عادت کنید که همیشه در مورد زمان مناسب برای دم کشیدن چای مصرفیتان از فروشنده یا شرکت تولیدی چای اطلاعات کافی را کسب کنید. زمان دم کشیدن و همچنین نسبت چای خشک به آب جوش در قوری با توجه به نوع چای یعنی شکسته، قلمی یا کله مورچهای متفاوت است و رعایت کردن آن حتما نتیجه مطلوبتری بههمراه خواهد داشت.